Полузащитникът на Франция Адриен Рабио се изказа позитивно за подготовката на тима

...
Полузащитникът на Франция Адриен Рабио се изказа позитивно за подготовката на тима
Коментари Харесай

Рабио: Имаме шанс да направим нещо историческо

Полузащитникът на Франция Адриен Рабио се изрече положително за подготовката на отбора преди Световното състезание в Катар. Защитаващият купата си първенец ще се опита да предотврати ранно отпадане каквото се случи на предишното Европейско състезание, написа организация " Ройтерс ". За Рабио това ще бъде дебют на Мондиал, откакто през 2018-а не попадна в състава на " петлите ". Той съобщи, че тимът е имал опция да се приготви без да се разсейва в Доха, за разлика от събитията преди година. 

" Най-важното е, че останахме обединени. Не се занимаваме с неща отвън тима, които могат да ни разсеят. Имаме капацитет да се оправим много по-добре, в сравнение с Европейското ", заяви Адриен Рабио преди първия мач на Франция на Световния шампионат против Австралия на 22 ноември. 

" Вярно е, че този път сме заобиколени от много разкош. Живеем в дребен балон. На Европейското имаше много ограничавания и това направи всекидневието ни мъчно ", изясни френският национал. 

" Петлите " отпаднаха на осминафиналите на шампионата на Стария континент след проваляне от Швейцария. 

" Тук ни е много удобно. Можем да бъде всички дружно и да пренебрегваме външни фактори ", добави Рабио. 

Той разяснява, че Карим Бензема и Рафаел Варан работят интензивно, с цел да са изцяло подготвени за Мондиал 2022. " Вярвам, че скоро ще бъдат с нас ", сподели Адриен Рабио и добави, че се надява отборът да се оправи без останалите контузени футболисти, които не съумяха да се възстановят в точния момент.

Рабио се надява това Световно състезание да бъде реванш за него откакто пропусна това през 2018 година. " За мен беше огромно отчаяние. Сега виждам на шампионата като на реванш. Благодарен съм, че съм тук. Искаме да стигнем до финала. Имаме късмет да реализираме нещо историческо, тъй че сме доста разчувствани ", безапелационен бе националът на Франция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР